Virksomhedspræsentation / film – KLIK HER

Stifter af Wolski Holding ApS

Jerzy M. Wolski

Ejer, Bestyrelsesformand og administrerede direktør for Wolski Holding ApS.
M.Sc.EE Civilingeniør og EBA i virksomhedsøkonomi. Over 38 + års erfaring inden for energi og byggesektoren. Jerzy begyndte sin karriere som adjunkt ved Det Tekniske Universitet, arbejdede derefter som civilingeniør og blev senere udnævnt til topleder i en stor dansk energikoncern. I mange år varetog han således med stor succes stillingen som direktør for et af de danske energiselskaber, og blev han udnævnt som direktør for en dansk entreprenørvirksomhed. Han har i mange år været medejer af et handelsselskab, der har opereret i Skandinavien og har specialiseret sig i byggematerialer og el-materialer samt samarbejde mellem Skandinavien og Polen. I 2006 etablerede han rådgivningsvirksomheden Wolski Holding ApS.___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jerzy gennem årene har oparbejdet en betydelig kompetence inden for teknik, ledelse, indkøb- og salgsledelse og HR. Han har boet og arbejdet både i Polen og i Danmark. I dag Jerzy er ejer, Bestyrelsesformand og administrerede direktør for en rådgivnings ingeniør virksomhed Wolski Holding ApS. Jerzy er M.Sc.EE Civilingeniør fra Det Tekniske Universitet i Polen samt Københavns Universitet og er EBA i Virksomhedsøkonomi. Jerzy har over 38 års erfaring inden for energisektoren og byggesektoren, han begyndte sin karriere som adjunkt på det Elektrotekniske Afdeling ved en af Det Tekniske Universiteter i Polen, efter ankomst til Danmark blev han uddannet på Københavns Universitet, derefter begyndte han arbejdede som civilingeniør stærkstrøm. Han startede sit arbejde i Danmark som elektriker i en elektroinstalationsforratning efterfølhende har han arbejdet som projektingeniør og bagefter blev udnævnt til en topleder i en stor dansk energikoncern. I mange år varetog han således med stor succes stilling, som teknisk direktør for en af de danske energiselskaber, senere har han varetaget stilling som direktør for en af danske bygger entreprenørvirksomhed. Jerzy har også i mange år været medejer af et handelsselskab, der har opereret i Skandinavien og i Polen. I 2006 etablerede han en rådgivningsingeniør virksomhed Wolski Holding ApS hvor han indtil nu arbejder med el-vind-sol- olie-gas- - affald og bioenergi projekter. Jerzys tekniske kompetencer og synspunkter er blevet formet af hans baggrund som ingeniør og en 38-årig karriere i energi og byggebranchen og er baseret på arbejde hovedesagligt med planlægning, projektering- og idriftsætningsforhold primært på det danske, men også på det internationale marked både som ansat i danske virksomheder og som ejer af virksomheder.

Jerzys kærnekompetencer inkluderer:

Management and leadership Business turnaround Organizational Development Strategiudvikling – og implementering Marketing og branding Development of Merchant Energy and bildings Projects Projekter salg/køb - primært kundeorienteret Negotiations and Contract Management Etablering af strategiske samarbejdsaftaler Virksomhedens tekniske, økonomiske og administrative forhold Formalia og samarbejde med advokater, advokater, myndigheder i Danmark og udlandet eksempelvis Polen. Sikkerhedsmiljø og kvalitetsledelse Bestyrelsesarbejde Stor kendskab til det østeuropæiske marked Industrielle procesanlæg, el-vind-sol- olie-gas - affald- bioenergi Byggeprojekter, certificeringer, byggeelementer, elektriske systemer og elementer, vedligeholdelses systemer.

Projekteksempel